Pagina's

vrijdag 24 juli 2015

Een rustige start, ahum!


Het weer: 's morgens droog en licht bewolkt, 's middags regelmatig regen
Aantal foto’s: 263
Totaal aantal foto’s: 483


Iedereen bedankt voor alle reacties, op het blog maar ook op Facebook. Het was vanmorgen weer gelijk de eerste gang om te gaan lezen.

Het was de bedoeling dat we vandaag rustig zouden starten maar uiteindelijk werd dit toch wel een pittig dagje. We begonnen nog op een redelijke tijd met opstaan. De vrouwen hadden vannacht wel last dat we een aantal keren wakker waren geworden maar konden daarna toch wel weer in slaap vallen. De oudste vrouwen hielden dit vol tot 06:00 uur, de jongste tot 6:15 en de twee daartussen kwamen zelfs pas rond 07:00 uur. Niet slecht voor de eerste dag. De mannen daar en tegen hadden helemaal geen last wakker worden gehad vannacht en sliepen zelfs door tot 8:00 uur.
 

Mam had alles weer klaargemaakt voor het ontbijt en ik was al begonnen met het uitruimen en verdelen van alle meegenomen kleding en spullen uit de koffers. Gezellig met zijn allen weer aan de ontbijttafel. Na het ontbijt gingen de mannen naar de Avis terug om de auto terug te brengen. Wij bleven lekker in de villa om even rustig op te starten en alles een plekje te geven. Toen de mannen terug kwamen was het tijd voor een bakje koffie en thee en toen gingen we toch op pad. De bedoeling was om de grote boodschappen in huis te halen dus we gingen eerst naar Posner Park omdat daar een Dollar Tree zit waar we voor weinig wasmiddel, vaatwastabletten en andere zaken kunnen kopen.
Aangekomen bij Posner Park zag ik ook een Pet Smart winkel en omdat Little miss Pip een nieuwe riem nodig heeft zijn we daar maar eerst naar binnen gegaan. Wat was dat leuk!!! We hebben zoveel plezier gehad.

Iedereen wilde iets voor haar kopen en ze hebben daar zoveel leuke dingen. De keus is groot. Ik heb zelfs drie outfits voor haar gekocht. Niet dat ik haar nu zo graag in kleding wil zien want het is een hond en geen mens. Maar als zij een “hotspot” heeft op haar lichaam dan moet ze wel iets aan om die plek te beschermen tegen haar krabben. Nu loopt ze dan in een baby t-shirt of een babyromper maar die zitten allebei niet echt heel lekker. Dus nu heeft ze drie geweldig leuke “shirts” waar ze in geval van nood dan in kan lopen.

Ze waren ook in de aanbieding dus dat maakte ze nog extra leuk. Mea wilde heel graag een knuffel voor haar kopen en ook zij had een leuke aanbieding. Een kopen en een ander gratis. Mam ging voor de riem en ik voor de uitlooplijn. Dus onze allereerste aankopen waren voor ons harige kind. Maar we missen haar niet hoor!!
Lopend langs de winkels richting de Dollar Tree kwamen we langs de Frozen Yogurt. Lekker!!! Je kan er uit verschillende yogurt-ijs-smaken kiezen


en dan kan je daarna uit een heleboel verschillende toppings kiezen, vers fruit, sausen e.d. Dan wordt het hele bakje gewogen en daar betaal je naar.


 Natuurlijk is dit heel gevaarlijk want het ziet er allemaal heerlijk uit en je krijgt om te beginnen al niet zo’n heel klein bekertje. Voor je het weet heb je de bak lekker volgeladen en betaal je er goed voor. Maar we hielden ons goed in en hebben er heerlijk van genoten. Wat is dit lekker zeg.
Maar nu moesten we toch verder naar de Dollar Tree. Terwijl we daar naar toe liepen, kwamen we langs een hele leuke kledingzaak waar ik hele leuke t-shirts voor Yentle zag. Ook maar even naar binnen. Daar waren een heleboel leuke dingen. Het was weer moeilijk kiezen. Het werden er drie. Er waren hele leuke aanbiedingen waardoor het weer heel moeilijk kiezen werd. Een paar schoenen kopen, tweede paar gratis. Daar hebben Yentle en Solange samen gebruik van gemaakt. Yentle heeft nog een hele leuke hoed gekocht.

Die staat haar zo ontzettend leuk en heeft ze niet meer afgedaan. Bij de kassa regelde die jongen ook nog een korting. Geen idee hoe hij dit nu deed maar uiteindelijk werd het 2 dollar minder en konden de meiden een flesje parfum uitkiezen.

Eindelijk kwamen we aan bij ons doel. De Dollar Tree. Echt zo’n zaak als de Action of Big Bazar. Je gaat voor één ding naar binnen en komt er met tien naar buiten. Helemaal leuk! Als we daar naar buiten komen zie ik nog een schoenenzaak. Even naar binnen om te kijken of ze een paar gympen voor Mea en Solange hebben. En die hadden ze. En ook een paar prachtige nude hakken en zwarte ballerina’s voor Yentle, zwarte schoenen voor Solange en Mea en ook nog een paar zomerschoenen voor Solange. We komen dus met 7 schoenendozen naar buiten. Even zag ik Kenneth slikken maar hij hield zich groot. Het was echt allemaal in de sale en ik koop natuurlijk wel gelijk voor drie kinderen. Valt het op dat ik nog helemaal niets had??? Ik hield me nog even gedeisd, mijn tijd komt nog wel.

Dan gaan we door naar de Walmart. Daar hebben we uiteindelijk niet al te veel gekocht. We wilden daar onze boodschappen gaan komen maar onderweg daar naar toe komen we op het idee om ook nog naar de Flea Market te gaan.


Dus even door alle rijen lopen maar echt veel hebben we niet gezien en dus gekocht. Maar we komen er vast nog terug wie weet gaat het dan beter. Dus gauw maar door Mam haar tas die ze daar 2 jaar geleden had gekocht was kapot gegaan en ze hoopte dat er nog zoiets te koop zou zijn. Helaas voor haar was dit niet het geval maar………..mijn verzameling is weer met één vergroot. Carmen, ik heb ook voor jou er weer een gekocht!!!

Ook weer 4 antenna toppers voor mijn kerstverzameling en ook de meiden hebben weer het een en ander gekocht. Toen werden we toch wel een beetje moe. We waren nu al de hele middag aan de wandel en de meiden begonnen al honger te krijgen. Tijd om het maar voor gezien te houden voor vandaag. Ik had eigenlijk nog een bezoekje op mijn verlanglijstje staan maar daar gaan we wel een andere keer heen.
Om kwart over vier reden we richten de Cracker Barrel. Wat is dat toch een super leuk restaurant.


Het allerleukste vind ik het winkeltje wat daarvoor zit. Wat een leuke dingen kan je daar toch kopen. We neuzen weer even rond en zien weer zoveel leuke dingen. Dan gaan we naar het restaurant gedeelte en krijgen de ronde tafel gelijk bij de ingang. Het eten is weer heel lekker en onze buiken zijn weer vol gegeten. Daarna gaan we weer richting Sandy Ridge. Het zwembad is de meiden heel hard aan het roepen en ze willen er maar wat graag gehoor aan het geven. Dus opa wordt met zijn meiden daar afgezet, alle aankopen naar binnen en Kenneth, Corrie en ik gaan naar de Publix om daar dan de rest van de booschappen te gaan doen. Heel erg veel is het ook niet maar we kunnen weer een aantal dagen vooruit wat betreft drank en ochtend spullen. We’ll be back!!
 







18 opmerkingen:

  1. haha, met een grote glimlach het verslag van deze dag gelezen, hoeveel extra koffers heb jij bij je??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou aan schoenen geen gebrek, ha, ha. Lekker de dollars laten rollen, dat is ook vakantie ;-)
    Misschien nog ff terug naar de FleaMarket voor een extra koffer alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blijft een gek iets inderdaad bij de Dollar Tree... je komt meestal met teveel onzin naar buiten :-)
    Ik heb begrepen van Jon dat het pooldeck opnieuw in de verf gezet is een week geleden, dat zal wel gaaf zijn.. Nog heel veel fun !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat word een extra shopdag voor koffers zo te zien haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Rot hoor al dat shoppen, erg vervelend ! ;)
    Goede start van de vakantie en je zelf niet vergeten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Whahahaha rustig beginnen!! Gek hè dat Kenneth verbleekt, waspoeder zit niet in schoenendozen schat ;-) Maar zo ken ik je weer, laat de $$$ maar rollen, je hebt tenslotte die twee extra koffers niet voor niets meegenomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha volgens mij is er al gauw een koffer gevuld als jullie zo door gaan. Grappig hoor wij gaan ook niet elk jaar dus ik herken wel dat je niet kunt wachten en helemaal los gaat. Have fun.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, kan wel zien dat jullie naar deze reis hebben uitgekeken. Wat een buit al op de eerste dag. Genieten hoor. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gelukkig goed aangekomen en al druk aan het shoppen geslagen...hou wel in de gaten dat het ook allemaal mee terug moet he..haha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha ha rustig dagje. Wat is dat toch moeders en shoppen. Op meerdere blogs zie ik een langzame start. Maar komt vast goed. Have fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk,geniet van alles,leuk om alles te volgen,veel plezier ,herkenbaar van onze vakanties,de geweldige grote supermarkten,😂😉

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een goed idee die speciale honden shirts. En de dollars verdwijnen als sneeuw voor de zon. Heerlijk begin van de vakantie...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk hoor weer foto,s kijken.Ga zo door Jacqueline wij genieten ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jullie zijn al goed geslaagd de eerste dag!
    Altijd leuk shoppen.
    En wat een leuke kleertjes voor pip!
    Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jullie zijn meteen al goed in de Florida-modus en de eerste volle dag lekker besteed met als afsluiter een diner aan de ronde tafel. Deze tafel is overigens zeer in trek bij de locals ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Lachen wij hebben ook al iets gekocht voor de hond.
    Wat is dat toch met ons :)
    Maar wel een lekkere volle dag gehad zo.
    Have fun

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat. Reacties van jou maakt het in de avond leuk om door te gaan.