Pagina's

zondag 7 september 2014

Weer een stapje verder

Met het slechte weer van de afgelopen weken en ook een zomervakantie die toch niet helemaal aan de verwachtingen voldeed werd het verlangen naar de vakantie van volgend jaar stukken groter. Van het vooruitzicht om weer naar Amerika te gaan met zijn alle worden we weer een stuk blijer.  Dus gauw maar aan de slag. Even rondkijken voor park tickets. Elk jaar weer kom ik toch uit bij Undercover Tourist. Er zijn misschien goedkopere (al heb ik ze niet echt gevonden) maar ik vind ze zeer betrouwbaar en de verzendkosten zijn gratis. Ze hebben leuke aanbiedingen.  Volgend jaar vallen Yentle en Solange onder het volwassen tarief dus zijn we voor hun de volle pond kwijt. Dit verschil is niet enorm groot maar op het  totaal plaatje zal het vast wel te zien zijn. Elke aanbieding is dus mooi meegenomen.
Dus ook dit jaar komen de park tickets bij hun vandaan. Voor deze vakantie hebben we twee genres gekozen:
Disney
We hebben gekozen voor 4 day Water Park Fun & More ticket for the price of 3 days.
Dat is toch weer een dagje gratis. Bij deze tickets zit dus ook nog twee waterparken, twee minigolf banen en toegang tot Disney Quest. Nu zijn dit 5 extra bonussen waar we maar van 4 gebruik kunnen maken. Dus we moeten nog wel even kijken waar we voor kiezen. De meiden zullen alles wel heel erg leuk vinden. We kijken dit wel ter plekke wat de dag ons geeft. Het is wel heel plezierig dat ook deze keuzes er volgend jaar zijn.
We hebben gekozen voor weer 4 dagen. Vorig jaar hadden we maar 1 dag gekozen in Magic Kingdom omdat het daar zo was uitgebreid en onze Belle fan wel heel graag het kasteel van Belle wilde zien. De andere parken hadden we overgeslagen. Nu willen de meiden toch weer naar alle parken dus hebben we  voor 4 dagen gekozen. Ook zijn we nog nooit in de waterparken van Disney geweest  dus deze tickets zijn helemaal leuk.
We hebben er zin in.



Universal
Natuurlijk gaan we ook naar Universal Studio’s en Island of Adventure. The Wizarding  World of Harry Potter is uitgebreid naar Universal Studio’s en dat willen we natuurlijk wel met eigen ogen zien. De meiden kijken er  zo ontzettend naar uit.  Natuurlijk ga ik daarin voorop. Ik vind het zo ontzettend geweldig wat ze daar hebben neergezet. In Island of Adventure is alles precies zoals in de film en je waant je ook echt op Zwijnstijn en Zwijnveld. Ik ben benieuwd hoe de treinreis zal zijn naar Universal Studio’s en hoe Kings Cross en Diagon Alley eruit zien. en ook de attractie ”Escape from Gringotts”. Heel erg benieuwd hoe ze dit vanuit de film hebben omgezet in een attractie.  Ik vermoed dat we nu wel heel veel tijd in dit gedeelte zullen gaan doorbrengen dus is het maar goed dat we ook hier een extra gratis parkticket erbij hebben. Drie halen, twee betalen. Dus we hebben goed de tijd en kunnen nog lekker terugkomen om al het andere te zien.
Solange is er nu van overtuigd dat ze groot genoeg is voor alle achtbanen en kan niet wachten tot ze ook de meest snelle, angstaanjagende, over de kop gaande attracties mag gaan doen. Ik ben benieuwd hoe vaak ik ook echt mee moet gaan want Yentle en Solange kunnen nu samen gaan. Nu hebben we bij Solange misschien nog last krijgen dat er een volwassene mee moet. Dan zal ik toch aan de beurt zijn want bij de attracties die zij nu op haar lijstje heeft wordt Kenneth al groen bij het idee alleen al. De Hulk staat heel hoog op haar lijstje en die is in Island of Adventure.

Mea is helemaal blij want de meetlat heeft uitgewezen dat zij nu groot genoeg is om de attractie van het kasteel  “the Forbidden Journey” in te mogen. Daar heeft ze al twee keer in the child swap gezeten en die wilt nu wel eens een keertje zien waar iedereen zo enthousiast over is. Nou is de wachtrij op zich al geweldig en vond ze het  ook weer niet zo erg om helemaal tot het eind mee te moeten lopen. Maar nu kan ze ook daadwerkelijk in de attractie. Ben benieuwd want hij is toch wel vrij pittig en je schiet alle kanten op. Ik weet niet of ze uiteindelijk wel zo heel blij uit deze attractie zal komen. Maar we zullen het zien. Je weet het niet als je het niet geprobeerd hebt.
Ik moet zeggen dat ze daarin wel al een heel stuk gegroeid is. Ze durft nu echt veel meer. Kan niet zeggen dat ze alles wel even leuk vindt maar dan probeert ze dit toch. Maar er blijven ook attracties waar ze nog heel blij is dat ze te klein is. Ze zal het niet echt hardop zeggen maar als je naar haar gezichtje kijkt dan weet je al genoeg. Die hoeft ze niet zo nodig te doen.


Dit keer geen Seaworld, Bush gardens, Legoland of andere parken. We willen ook nog tijd over houden voor wat andere zaken en om alles vol te plannen met parken is dan niet heel handig.
We hebben wel nog een aantal klassiekers op ons lijstje staan.

Kenneth wilt zeker weer naar de Saterday Night in Old Town. Dit is echt traditie geworden. Helaas is mijn vader er nu niet bij en zullen wij ons moeten opofferen maar als ik eerlijk ben gaat Kenneth vaker met ons mee naar zaken waar hij niet zo veel mee heeft dan wij met hem. Dus wij gaan gezellig met hem mee naar oude auto’s kijken.

Kenneth wilt met de jongste twee naar Wonderworks. Die willen daar heel graag heen want ze vinden al dat soort ontdekkingsplekken helemaal geweldig. Aan Yentle is de vraag ook voorgelegd maar die heeft nu gezegd dat ze dan liever een shop dagje met haar moeder wilt hebben. Dat zegt ze nu, ik weet niet of ze dat straks ook nog zegt. Ik zou het heel leuk vinden om een moeder- dochter dag met haar door te brengen maar we zullen het zien.
Ik heb aardig wat plannen op een verlanglijstje staan maar we moeten maar zien of dit allemaal gaat lukken.


Nu zitten we te wachten op de vliegtickets. We kunnen wel al de heenvlucht boeken maar de terugweg laat nog een paar weken op zich wachten.

3 opmerkingen:

  1. Leuke plannen allemaal hoor, het is wel duidelijk dat jullie je niet gaan vervelen......Voorlopig hebben wij na 5 jaar even geen plannen ( even bijsparen hahahaha) en dat maakt het gevoel van willen gaan echt enorm groot. Misschien gaan we boffen met leuke ticketprijzen :). Veel plezier verder met alle voorbereidingen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker alles weer plannen, leuke vooruitzichten. Wij gaan ook een jaartje niet, tenzij de kids zich nog tussen nu en november bedenken.....ze willen niet meer zo lang vliegen, dus gaan we lekker in de bloedhitte op zwarte zaterdag in 12 uur naar Zuid Frankrijk jakkeren :( snap jij het?
    Gelukkig hebben we de foto's nog....
    Veel plezier met de voorpret, wij lezen gezellig mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh heerlijk Jacqueline om al zo bezig te zijn met jullie vakantie. Voorpret is zo leuk. Als je dan toch een moeder-dochter dagje gaat doen is het hartstikke leuk om ook een pedi-manicure te laten doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat. Reacties van jou maakt het in de avond leuk om door te gaan.